Meuleman Zakenkantoor bvba

WELKOM

Uw wensen en verwachtingen staan voor ons steeds centraal. Wij zijn er elk moment voor u. Niet alleen vandaag maar ook om samen met u naar de toekomst te kijken.
Wij werken daarbij uitsluitend met leveranciers die een hoge kwaliteit kunnen garanderen en zoeken voor u naar een sterk aanbod tegen een goede prijs.
De ‘comfortaanpak’: één pakket dat alles dekt zorgt ervoor dat u op uw beide oren kan slapen.

Wij stellen u standaard een jaarlijks contact voor zodat wij uw situatie op de voet kunnen volgen. Bijsturen of optimaliseren is op die manier geen probleem. Wij bieden u bijkomend een netwerk aan met beslagen specialisten voor uw zeer specifieke vragen.

COMFORTPLANNEN

Met onze comfortplannen geven we onze visie concreet invulling. Ze werden opgebouwd op maat van onze klanten en houden rekening met hun behoeften en verwachtingen. Op regelmatige tijdstippen contacteren wij onze klanten voor een grondige evaluatie en bespreking…
Zo zorgen wij ervoor dat u zorgeloos leeft. Vandaag en morgen.

Meuleman Zakenkantoor bvba

Margote 121
9260 Wichelen

052/42.50.84
Over ons
Openingsuren:

Nieuws

Vertrek je op reis naar het buitenland? Hoewel het niet verplicht is, kan je dan voor alle zekerheid je papieren rijbewijs vervangen door een elektronisch exemplaar. Vooral als het huidige dateert van voor 1989 … 

Lees meer>>

Cijfers* zeggen vaak meer dan woorden…

Lees meer>>

September is nog een zomervakantie van jou en je k...

Lees meer>>