Meuleman Zakenkantoor bvba

WELKOM

Uw wensen en verwachtingen staan voor ons steeds centraal. Wij zijn er elk moment voor u. Niet alleen vandaag maar ook om samen met u naar de toekomst te kijken.
Wij werken daarbij uitsluitend met leveranciers die een hoge kwaliteit kunnen garanderen en zoeken voor u naar een sterk aanbod tegen een goede prijs.
De ‘comfortaanpak’: één pakket dat alles dekt zorgt ervoor dat u op uw beide oren kan slapen.

Wij stellen u standaard een jaarlijks contact voor zodat wij uw situatie op de voet kunnen volgen. Bijsturen of optimaliseren is op die manier geen probleem. Wij bieden u bijkomend een netwerk aan met beslagen specialisten voor uw zeer specifieke vragen.

COMFORTPLANNEN

Met onze comfortplannen geven we onze visie concreet invulling. Ze werden opgebouwd op maat van onze klanten en houden rekening met hun behoeften en verwachtingen. Op regelmatige tijdstippen contacteren wij onze klanten voor een grondige evaluatie en bespreking…
Zo zorgen wij ervoor dat u zorgeloos leeft. Vandaag en morgen.

Meuleman Zakenkantoor bvba

Margote 121
9260 Wichelen

052/42.50.84
Over ons
Openingsuren:

Nieuws

Bed & breakfasts, gastenkamers, … winnen aan populariteit. Men kan er gezellig vertoeven en even ontsnappen aan de dagelijkse sleur en dat vaak voor een aantrekkelijke prijs.

Wil je graag gasten ontvangen? Denk dan eerst even na ov...

Lees meer>>

Bed & breakfasts, gastenkamers, … winnen aan popul...

Lees meer>>

Wil je je (klein)kind een origineel geschenk geven...

Lees meer>>